VC Lennik Heren

Historiek Volleybalclub Lennik heren

VC Lennik (heren) bestaat intussen meer dan 50 jaar (°1967) in onze gemeente. Gestart op de speelplaats van de gemeenteschool in de H. Ghyselenstraat, verhuisde de club naar de in 1976 gebouwde sporthal en sindsdien is ze onder verschillende vormen en namen verder blijven bestaan.

De laatste wijziging kwam er in 2013, wanneer de jeugd-afdeling van het toenmalige Asse-Lennik zich afsplitst van liga-ploeg die in Zellik speelt. Sindsdien heet de club opnieuw eenvoudigweg VC Lennik heren.

Vorig jaar werd de A-ploeg kampioen en komt dit jaar dus weer uit in 2de provinciale. In diezelfde reeks werd onze B-ploeg vice-kampioen en ook zij komen uit in 2de provenciale.

Daarnaast zal de club in het seizoen 2018-2019 in meerdere jeugdploegen laten uitkomen in diverse reeksen. De leeftijden variëren van 8 jaar tot 19 jaar.

Het doel van de club is sinds enkele jaren onze jeugdspelers een zo degelijk mogelijke opleiding te verschaffen, gecombineerd met spelvreugde in een vriendschappelijke sfeer. Eventuele sportieve successen zijn goed meegenomen.

Our Facebook Page

Onze thuisbasis

Sporthal Jo Baetens

Alfred Algoetstraat 77

1750 Lennik

02/532.55.32

info@vclennikheren.be