Locatie

Vernieuwde sportsite Jo Baetens klaar voor gebruik in voorjaar 2021 | Lennik | hln.be

Onze thuishaven is sinds jaar en dag Sporthal Johan Baetens, A. Algoetstraat 77 te Lennik.

Wegbeschrijving, komende uit richting:

Brussel: neemt u afrit Eramus op de Ring (RO), tot het ronde punt Erasmus. Hier neem je de eerste uitrit van het ronde punt, richting Lennik. Je rijdt op de Lenniksebaan. Volg deze baan voor ongeveer 13 km tot u eerst het centrum van Sint-Martens-Lennik doorrijdt. Wanneer u S.M. Lennik buiten rijdt zie je, na de scherpe rechtse bocht, op uw linkerhand de sporthal.

Halle: neem ter hoogte van de Carrefour te Halle de Lenniksesteenweg en volg die een goede 11 km. U belandt automatisch in Lennik centrum. Op het marktplein, rijdt u ter hoogte van het paardenstandbeeld ‘Prins’ richting Brussel. Na 300 meter op uw rechterhand heeft u de de sporthal bereikt.

Ternat: volg de Edingsesteenweg richting Edingen. Aan het kruispunt met de N8 (Ninove-Brussel) rijdt u rechtdoor tot hetvolgende rode licht (met de Negenbunderstraat). Sla linksaf tot je centrum Lennik bereikt. Op het marktplein, rij je ter hoogte van het paardenstandbeeld ‘Prins’ richting Brussel. Na 300 meter op je rechterhand heb je de de sporthal bereikt.