Bestuur – Contactinfo

Vrijwilligers en bestuursleden gezocht

Om de werking van onze club te garanderen, hangt de club voor 100% af van vrijwilligers.  In diverse geledingen en voor diverse taken zijn we dus steeds op zoek naar helpende handen voor allerhande doeleinden.  Voor meer info: contacteer de werkgroep.

Scheidsrechters: voor onze jeugd -of reserve-heren wedstrijden.

Markeerders:  deze functie houdt in dat je tijdens de (jeugd)wedstrijd de administratie bijhoudt, m.n; invullen van het scheidsrechtersblad (tablet), score bijhouden tijdens de wedstrijd, vervangingen noteren enz.  Hiervoor is niet meteen volleybalkennis vereist.  Een eenvoudige uitleg helpt eenieder op weg.

Ploegverantwoordelijken:  de ‘PV’ is de rechterhand van de trainer voor het regelen van de praktische niet-sportieve zaken;  het mee organiseren van de thuiswedstrijd, hoe laat vertrekken we naar de uit-wedstrijd, wie is chauffeur, enz.  Voor de jeugdploegen rekenen we hier op de medewerking van de ouders.

Bestuursleden: de club wordt momenteel via een maandelijkse overleg georganiseerd door een 7-tal vrijwilligers.  Het zijn ofwel ouders, spelers of ex-spelers van de club die er hun schouders blijven onder zetten.  Om de continuïteit op lange termijn te blijven garanderen, is ook hier nood aan extra gemotiveerde medewerkers die het geheel van taken voor eenieder verlichten.

Voorzitter

Bram Meert                brambo.meert@hotmail.com

Secretaris

Laurent Vanhamme    laurent.vanhamme62@gmail.com

Penningmeester

Ilse Dewijngaert          ilse.dewijngaert@telenet.be

Bestuursleden

Hilde De Dobbeleer           hilde.dedobbeleer@skynet.be

Robin Dewinter                  robin.dewinter2@gmail.com

Pascale Van Buggenhout    pascale.vb@hotmail.com

Stéphane Bulté                   stephbulte@hotmail.com